Γνώμες & εμπειρίες

Ακολουθούν πρόσφατες αξιολογήσεις ασθενών, που έχουν καταχωρηθεί σε διαδικτυακές πλατφόρμες.
Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός γιατρός που θα κοιτάξει το πρόβλημα του άλλου με όλους τους τρόπους και θα τον καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπράβο!

Γιώργος Μ.

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Ευγενικός και με άψογη γνώση της επιστήμης του! Διερεύνησε σε βάθος του πρόβλημα που αντιμετωπίζω και μου ενέπνευσε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δημήτριος Κ.

Υπέροχος άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη με την πρώτη ματιά. Φοβερός στη δουλειά του.

Σπύρος Β.

Το ραντεβού πέρασε μέσα στην ώρα του. Ο γιατρός έδειξε ενδιαφέρον και σου ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Δημήτριος Κ.

Άνθρωπος, επιστήμονας καταρτισμένος, πρόθυμος να ενημερώσει, να εξηγήσει και να απαντήσει σε τυχόν απορίες σχετικά με τη διάγνωση.

Βασιλική Τ.

Ιατρός με κατανόηση, με προθυμία να δώσει απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερωτήματα ανακύπτουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πολύ φιλικός και συνεργάσιμος και ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά. Σας ευχαριστούμε!

Δήμητρα Σ.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και καταρτισμένο γιατρό που είναι πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε απορία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Νίκος Ν.

Ο δικός μας ιατρός αφού είναι εξαιρετικός επιστήμων και άνθρωπος. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Θωμαή Φ.

Εξαιρετικός, πολύ καλός στην δουλειά του και πάνω από όλα άνθρωπος.

Ειρήνη Β.

Ιατρική παιδεία, υψηλό γνωστικό επίπεδο, ανθρωπιστική προσέγγιση και γιατρός που γράφει βιβλία απόλυτα εξειδικευμένα στον τομέα της ιατρικής. Τιμή μου που σας γνώρισα και που βρίσκεστε στην πόλη μας.

Βασιλική Μ.

Εξαιρετικός ιατρός με πλήρη γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με την ευχάριστη προσωπικότητά του και τον τρόπο που προσεγγίζει τον ασθενή, τον κατατάσσει έναν κορυφαίο επιστήμονα.

Αλέξανδρος Δ.

Εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός.

Παναγιώτης Χ.

Εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός!! Με διάθεση να μας λύσει κάθε απορία και φυσικά να μας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα αν ψάχνετε για κάποιον έμπειρο καρδιολόγο.

Καλυψώ Κ.

Άρτιος επιστήμονας και πλήρως καταρτισμένος. Υπήρξε άριστη επικοινωνία. Με βοήθησε να λυθεί ένα σοβαρό ιατρικό ζήτημα που με απασχολεί εδώ και ένα χρόνο (έχοντας απευθυνθεί σε άλλους χωρίς αποτέλεσμα). Ευχαριστώ γιατρέ!

Κωνσταντίνος Λ.

Είναι πολύ ανθρώπινος και έμπειρος.

Ιωάννης Εμμανουήλ Α.

Πολύ καλός γιατρός. Υπομονετικός και πρόθυμος να βοηθήσει τον ασθενή.

Αλέξανδρος Π.

Πάρα πολύ καλός γιατρός. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ότι είναι γνώστης του αντικειμένου. Απάντησε σε όλες τις απορίες.

Γιώργος Μ.

Γιατρός με συνέπεια και επαγγελματισμό, εμπνέει εμπιστοσύνη.

Μιχαλίτσα Α.

Πολύ καλός γιατρός, με εμπειρία και πολύ σχολαστικός στην εξέταση.

Βασιλική Α.

Αν και ημέρες γιορτινές, όπου σπανίως βρίσκεις ιατρεία ανοιχτά, ο κύριος Ψαθέρης ανταποκρίθηκε άμεσα, Διερεύνησε εξονυχιστικά το πρόβλημά μας καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης, με τρόπο τέτοιο που φεύγοντας νοιώθεις ασφαλής, δίχως την παραμικρή υποψία αμφισβήτησης ως προς την τελική διάγνωση. Άψογος. Σ’ ευχαριστώ γιατρέ.

Σοφία Μ.

Υπήρχε συνέπεια στο ραντεβού. Εξαίρετη παρακολούθηση.

Κατερίνα Υ.

Εξαιρετικός γιατρός, πολύ συζητήσιμος, ευγενικός και πολύ αναλυτικός σε ότι μας έλεγε.

Γεωργία Γ.

Η κατανόηση για το πρόβλημα του άλλου έτσι όπως αυτός το βιώνει, η διερεύνηση μέσα από τις ερωτήσεις, ώστε να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάστασή του, η βοήθεια και η στήριξη που γίνεται με λέξεις που καθησυχάζουν τον ασθενή και δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης είναι μερικά από τα λίγα που μπορώ να πω για αυτόν τον Επιστήμονα. Μα πάνω από όλα αυτό που διέκρινα είναι ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες.

Φωτεινή Κ.

Πολύ καλός, φιλικός και άψογος στην εξυπηρέτηση ο κύριος Γιώργος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μαρία Μ.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Επαγγελματίας στην δουλειά του, πολύ φιλικός. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Παύλος Μ.

Πολύ ζεστός και προσεγμένος χώρος. Άριστες γνώσεις και συμπεριφορά. Τελικά είναι αλήθεια πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

Χρυσούλα Σ.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την περίπτωση μου και μου έδωσε λύση άμεσα. Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.

Ειρήνη Κ.

Εξαιρετικός γιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ.

Γεώργιος Κ.

Κατανοητός, επεξηγηματικός, φιλικός και αναλυτικός. Δείχνει να κατέχει την ειδικότητά του και εξηγεί δίνοντας λύσεις στο πρόβλημα μας. Σας τον συστήνω!!!

Σπυρίδων Λ.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον γιατρό. Ήταν φιλικός και προσιτός. Μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις του αλλά και ο τρόπος που μου εξήγησε το πρόβλημά μου. Μου έδωσε αναλυτικές οδηγίες που αφορούσαν την καθημερινότητά μου. Σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας.

Ευάγγελος Ρ.

Μακράν ο καλύτερος. Γνωρίζει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά και πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Βασίλης Σ.

Αξιόλογος επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση. Χαρά μας να έχουμε έναν τέτοιο καρδιολόγο στην πόλη μας. Πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Συνεπής, φιλικός και αναλυτικότατος σε οτιδήποτε τον ρωτήσεις.

Παναγιώτα Κ.

Σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον. Καταπληκτικός γιατρός, φιλικός καταρτισμένος, που σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη.

Λάσκαρης Γ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ καλός άνθρωπος.

Νίκος Κ.

Εξαιρετικός στο αντικείμενό του.

Παρασκευάς-Σταύρος Π.

Μακράν ο καλύτερος καρδιολόγος που έχω γνωρίσει ποτέ. Άψογος γιατρός και εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Πάρα πολύ σπάνια εμείς οι ασθενείς έχουμε την τύχη να ανακαλύπτουμε τόσο εξειδικευμένους και χαρισματικούς γιατρούς όπως ο κος Ψαθέρης. Έχουμε την πολύ μεγάλη τύχη να τον έχουμε οικογενειακό μας καρδιολόγο και θα ήθελα να του πω δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα μας έχει προσφέρει ως γιατρός και για όλες εκείνες τις φορές που μας έχει σώσει. Πάρα πολύ άξιος επιστήμονας, με φοβερή όρεξη για δουλειά, ευγενέστατος, πάρα πολύ εξυπηρετικός, επιστήμονας και άνθρωπος με τεράστια υπομονή, ικανός να λύνει κάθε πρόβλημα, δίνοντας σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, ευφυέστατος γιατρός και αυτό που μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση από την αρχή είναι το πόσο απλός και σεμνός άνθρωπος είναι. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι γιατροί με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, ελπίζω όλοι οι γιατροί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κου Ψαθέρη. Όποιος ασθενής τον επιλέξει ως καρδιολόγο του, είναι εξαιρετικά τυχερός. Με άριστα το 10, στη δική μου αξιολόγηση, του βάζω 1000 με τόνο, γιατί είναι από εκείνες τις πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις γιατρών, αληθινών γιατρών, και ανθρώπων που πραγματικά το αξίζει.

Γεωργία Γ.

Πολύ καταρτισμένος καιφιλικός. Απόλυτη συνέπεια.

Δρ Στεφανία Γ.

Πολύ ευχάριστος και ευγενικός άνθρωπος, κατανοητός στις επεξηγήσεις του και με όρεξη.

Άρης Τ.

Καταρτισμένος, αναλυτικός, αποτελεσματικός, με βαθιά γνώση του αντικειμένου του, εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή.

Αντωνία Α.

Ο γιατρός κος Ψαθέρης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη καθώς έκανε λεπτομερή εξέταση και ζήτησε αναλυτικό ιστορικό. Είναι ευγενικός και εξηγεί την όποια επιλογή στη θεραπεία. Ανταποκρίνεται άμεσα στο τηλέφωνο και σε επείγουσα ανάγκη θα βοηθήσει δίνοντας σαφείς οδηγίες ζωτικής σημασίας αποδεικνύοντας τις γνώσεις αλλά και την ανθρωπιά του.

Βασιλική Κ.

Ο γιατρός διαθέτει άριστη επιστημονική κατάρτιση. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Οποιαδήποτε στιγμή κι αν τον χρειάστηκα τηλεφωνικώς λόγω εισαγωγής σε νοσοκομείο ήταν διαθέσιμος.

Δημήτρης Κ.

Τον συγκεκριμένο γιατρό μου τον σύστησε μια φίλη μου και την ευχαριστώ για αυτό. Διαθέτει σύγχρονες γνώσεις και είναι πολύ ευγενικός. Επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο περιποιημένο και σύγχρονα εξοπλισμένο είναι το ιατρείο του.

Μαρίνα Μ.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το ραντεβού μου με τον κ. Ψαθέρη καθώς με έκανε να νιώσω άνεση στο φιλικό περιβάλλον του ιατρείου. Με καθησύχασε με την λεπτομερή εξέταση του, η οποία με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι στα χέρια ενός γιατρού με εμπειρία, κάτι που αποδείχθηκε και με τη μετέπειτα συζήτηση της κατάστασης μου. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Λουΐζα Β.

Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, είναι καθαρό και καλόγουστο. Ο γιατρός εξαιρετικός, αναλυτικός και ακριβής στις διαγνώσεις του. Με υπομονή και ευκολοκατάληπτα μου εξήγησε την κάθε μου απορία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αρετή Μ.

Γιατρός με παιδεία, ήθος, γνωστικό υπόβαθρο και απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα του. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα άρτιο και σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο κάνουν τον επισκέπτη – ασθενή να νοιώθει ασφάλεια και να φεύγει χωρίς απορίες φόβους ή προβληματισμούς.

Βασιλική Μ.

Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο του κου Ψαθέρη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξέταση που ήταν πολύ σχολαστική. Ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχαμε ορίσει και μου εξήγησε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Πάντα με χαμόγελο, αξιόλογος τόσο ως γιατρός όσο και ως άνθρωπος.

Κατερίνα Σ.

Από τις πρώτες κουβέντες με το γιατρό αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει σωστή επιλογή. Ο γιατρός με απλές, κατανοητές ερωτήσεις προσπαθεί να καταλάβει το πρόβλημα σου είναι προσιτός, ανθρώπινος και ευγενικός. Η εξέταση του λεπτομερής δείχνει έναν πολύ έμπειρο γιατρό. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν ο τρόπος που μου εξήγησε το πρόβλημά μου με λόγια επιστημονικά αλλά και απλά. Καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός.

Γεωργία Ρ.

Βρήκα λύση στο καρδιολογικό πρόβλημα που με απασχολούσε, καθώς είχα αντιμετωπίσει προβλήματα από άλλους καρδιολόγους στην πόλη της Λαμίας.

Γιάννης Κ.

Ο γιατρός διαθέτει σύγχρονες και εξειδικευμένες γνώσεις. Επιπλέον σου εμπνέει εμπιστοσύνη από το πρώτο λεπτό. Μου έκανε εντύπωση ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει και το γεγονός ότι μου εξήγησε τα πάντα σε εικόνες και μου έδωσε λεπτομερείς γραπτές οδηγίες για το πρόβλημά μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αθανασία Κ.

Η εξέταση ήταν λεπτομερής ακόμα και σε έναν τυπικό προληπτικό έλεγχο. Ο ίδιος ο γιατρός και ο χώρος του ιατρείου σε κάνουν να νιώθεις αμέσως οικεία. Ο κος Ψαθέρης είναι όχι μόνο ένας καλά εκπαιδευμένος και έμπειρος γιατρός αλλά και ένας αξιόλογος άνθρωπος.

Εβίτα Γ.