Γνώμες & εμπειρίες

Ακολουθούν πρόσφατες αξιολογήσεις ασθενών, που έχουν καταχωρηθεί σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο Γιώργος Ψαθέρης είναι ένας από τους καλύτερους ιατρούς που είχα τη τύχη να συνεργαστώ, όταν ήμουν ειδικευόμενος! Άρτιος καρδιολόγος από την ειδικότητα! Με βαθιά γνώση της καρδιολογίας και όχι μόνο. Παθιασμένος και με βαθύτατη αγάπη για αυτό που κάνει. Είμαι τυχερός διότι έμαθα πολλά κοντά του και δεν θα ξεχάσω τις ώρες εφημερίας μαζί του. Εξαίρετος χαρακτήρας, ευγενής με ήθος και απίστευτη αίσθηση του χιούμορ! Μου έδωσε κίνητρο και έμπνευση να γίνω καλύτερος ιατρός! Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, οι κάτοικοι της Λαμίας είναι τυχεροί που τους φροντίζει!! Ευχαριστώ Γιώργο για όλα!

Παναγιώτης Β.

Ο Κος Ψαθέρης είναι μαζί με τον Θεό, τη σύζυγό μου, το πλήρωμα του ασθενοφόρου που με μετέφερε αφού πρώτα με επανέφερε στη ζωή καθώς και το Ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας, το παζλ που τους οφείλω την ζωή μου. Βρέθηκα ένα μεσημέρι στην πόρτα του ιατρείου του κου Ψαθέρη, αναζητώντας τυχαία καρδιολόγο, την ώρα που έκλεινε. Με ρώτησε τι συμβαίνει και αφού του είπα τα συμπτώματα, μου είπε δεν φεύγετε αν δεν σας δω πρώτα και άνοιξε αμέσως το ιατρείο του να μου κάνει καρδιογράφημα. Μόλις το είδε μου λέει μην κουνιέσαι, καλώ αμέσως ασθενοφόρο γιατί έχουμε σε εξέλιξη καρδιακό επεισόδιο. Η συνέχεια περιληπτικά είναι ότι βρέθηκα στην εντατική χωρίς να καταλάβω πώς, με αυτόματο διαχωρισμό διαγώνιου στεφανιαίου αγγείου. Έκτοτε εκτός από το ότι είναι ο Σωτήρας μου, δεν τον αλλάζω με κανέναν γιατί πέραν από το Εξαιρετικός Επιστήμονας είναι Άνθρωπος, σου εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρεια, είναι ανοικτός σε κάθε συζήτηση και σου τα εξηγεί τόσο απλά που τελείως άσχετος να είσαι με το θέμα καταλαβαίνεις τα πάντα. Τον ευχαριστώ για ακόμη μία φορά, εύχομαι να έχει υγεία αυτός και η οικογένειά του (η σύζυγός του η κα Αθανασία Κατσώνη επίσης εξαίρετη ιατρός πνευμονολόγος) και πάντα επαγγελματικές επιτυχίες. Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.

Δημήτριος Γ.

Εξαιρετικός γιατρός. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος και ευγένεια που σε κερδίζει από την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο του. Μου έλυσε και την παραμικρή μου απορία με έναν τρόπο που δεν έχω ξανά συναντήσει στον ιατρικό κόσμο. Ένας τρομερός επιστήμονας με μοναδικές ικανότητες επεξήγησης, ανάλυσης και αντιμετώπισης της παθήσεως. Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχουν γιατροί σαν τον κ. Ψαθέρη.

Γεώργιος Μ.

Εξαίρετος γιατρός μα πάνω απ' όλα υπέροχος άνθρωπος! Ενημερωμένος, σχολαστικός και σου λύνει όλες τις απορίες. Τον διακρίνει το ήθος και η ευγένεια. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα γιατρέ!

Ελένη Σ.

Ο καλύτερος γιατρός!!! Χρήσιμος στην δύσκολη κοινωνία μας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ σου εμπνέει εμπιστοσύνη.... Ο πατέρας των τριδύμων…Την εκτίμηση μου γιατρέ!!

Πάρης Γ.

Εξαιρετικός στην δουλειά του και πολύ καλός Άνθρωπος. Από τη πρώτη στιγμή σε κερδίζει με την καλοσύνη και το χαμόγελο τού. Η καλύτερη επιλογή στην πόλη μας. Ένα διαμάντι στον χώρο της Ιατρικής...!!!

Γιάννης Β.

Καταπληκτικός γιατρός μα πάνω από όλα άνθρωπος. Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του και η σχολαστικότητα στην εξέταση των παιδιών. Ένας άνθρωπος που σέβεται τον όρκο που έδωσε. Ευχαριστούμε πολύ γιατρέ.

Γεώργιος Γ.

Εκπληκτικός.

Τζένη Μ.

Πολύ εξυπηρετικός και με πολύ Καλές γνώσεις. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Κώστας Κ.

Τρομερός γιατρός! Μα πάνω από όλα άνθρωπος! Από την πρώτη στιγμή είναι πάντα δίπλα μας. Μας ακούει λύνει και όλες τις απορίες, τόσο σε εμένα όσο και στα παιδιά μου που σε κάθε εξέταση τα κάνει να νιώθουν άνετα και χαρούμενα! Τον διακρίνει το ήθος και η ευγένεια! Είμαι ευγνώμων που έχουμε ένα τέτοιον επιστήμονα στην Λαμία. Σας ευχαριστούμε πολύ γιατρέ μας!

Αθηνά Μ.

Άψογος επαγγελματίας και πολύ καλός με τα παιδιά.

Κωνσταντίνος Λ.

Άριστος επιστήμονας! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!

Χρήστος Π.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψή μου. 0 γιατρός είναι πολύ προσιτός, καταρτισμένος και ευγενικός ενώ παράλληλα αποπνέει εμπιστοσύνη. Επίσης, είναι πολύ πρόθυμος να ασχοληθεί με την περίπτωση του ασθενή του και να λύσει τυχόν απορίες. Ο γιατρός που στέκεται δίπλα στο πρόβλημα και φροντίζει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για την βέλτιστη αντιμετώπιση. Από τον καθηγητή του στην Αθήνα άκουσα τα καλύτερα για αυτόν, επίσης...Ο δικός μας γιατρός!!!!

Ευαγγελία Ρ.

Άριστος γνώστης της ειδικότητάς του, οξυδερκής και ευγενής προς τους ασθενείς. Κάνει πράξη τη λέξη "λειτούργημα" σε όλες της τις παραμέτρους. Τον ευχαριστούμε πολύ που υπάρχει, διότι είναι ένα διαμάντι της Καρδιολογίας.

Τώνια Α.

Φανταστικός γιατρός, υπέροχος άνθρωπος, εκπληκτικός επιστήμονας. Ο καλύτερος στον τομέα του. Πολύ διαβασμένος. Γνώστης του αντικειμένου. Εξυπηρετικός. Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαστείς, όπως ήταν εκεί όσες φορές τον χρειάστηκα εγώ και πιστέψτε με ήταν πολλές αυτές οι φορές.

Βαγγέλης Ρ.

Από την πρώτη στιγμή ήταν όλα άψογα, το καταλαβαίνεις κατευθείαν από τη συμπεριφορά μέχρι και τον καθαρισμό του αέρα που υπήρχε στον χώρο αναμονής που δεν έχω ξαναδεί σε άλλο ιατρείο.

Μιλώντας για τον γιατρό απλά δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον γιατρό που έχω συναντήσει.

Πάρα πολύ ευγενικός, πολύ διακριτικός, εξαιρετικός επαγγελματίας και γνώστης πολλών άλλων πραγμάτων πέρα από την ειδικότητα. 

Υπομονετικός, σε ακούει και δίνει προσοχή σέ αυτά που του λες και σου εξηγεί κάθε σου απορία, ούτε βιάζεται να σε διώξει για να έρθει καινούριος πελάτης για να βγάλει περισσότερα χρήματα.

Αγαπάει την δουλειά του και το θεωρεί πραγματικά λειτούργημα βάζοντας την υγεία των ασθενών τού πάνω από το οικονομικό όφελος. Τον συνιστώ 100% σε όσους τον χρειαστούν.👍👍👍

Γιάννης Μ.

Εξαιρετικός γιατρός! Ανθρώπινος, άμεσος κοντά στον ασθενή φιλικός βαθύς γνώστης! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ευάγγελος Α.

Άψογη εξυπηρέτηση και οικονομικός. Σας τον συστήνω. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Βιβή Π.

Καταπληκτικός ιατρός, επικοινωνιακός και επεξηγηματικός. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Κωνσταντίνα Κ.

Εξαιρετικός επιστήμονας Υπέροχος άνθρωπος. Σου λύνει όλες τις απορίες. Άψογη συμπεριφορά!

Σταυριάννα Μ.

Παρά πολύ καλός Ιατρός, σχολαστικός, ενημερωμένος και με ειδικές γνώσεις για την καρδιολογία. Ευχαριστώ.

Ανάργυρος Τ.

Εξαιρετικός επιστήμονας, ευγενής, προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα στον ασθενή.

Με πολύ αγάπη και ζήλο για την ειδικότητα του, προσπαθεί να προσφέρει ό,τι καλύτερο, απόλυτα επεξηγηματικός, με το πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στο ιατρείο του.

Σε ευχαριστούμε πολύ!

Δώρα Ρ.

Από τους πιο σοβαρούς επαγγελματίες υγείας που έχω γνωρίσει. Πάντα με καλή διάθεση, απόλυτα επεξηγηματικός, παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στο επιστημονικό του αντικείμενο, κάτι που δίνει ένα δυνατό αίσθημα ασφάλειας στους ασθενείς του.

Αθανασία Χ.

Άριστα καταρτισμένος γιατρός και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην πόλη μας!

Μαίρη Κ.

Εξαίρετος Γιατρός και πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Είναι άρτια καταρτισμένος και σου εξηγεί τα στάδια της εξέτασης. Απαντά σε κάθε προβληματισμό σου χωρίς να δυσανασχετεί. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη στιγμή που θα τον επισκεφτείς.

Χαρίκλεια Μ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και σπάνιος άνθρωπος. Με πολύ αγάπη και ζήλο για την ειδικότητα του.

Χαρά Κ.

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός και υπομονετικός εξηγεί την κάθε λεπτομέρεια και λύνει όλες τις απορίες των ασθενών του. Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Γιατρέ ευχαριστούμε!

Γιώργος Κ.

Εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος. Απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Γιώργος Α.

Γιατρός και άνθρωπος! Πλήρως ενημερωμένος, απόλυτα κατατοπιστικός στις διαγνώσεις του, καθόλου λαίμαργος στο χρήμα.

Μαρία Α.

Ο Γιώργος Ψαθέρης είναι προσηνής και ευπροσήγορος. Τώρα πιά είναι φίλος μου. Έχω την αίσθηση ότι κάπου ακουμπάω όταν επικοινωνώ μαζί του. Δεν είμαι γιατρός αλλά αισθάνομαι ότι μαθαίνω την Ιατρική κάθε φορά που με εξετάζει. Τον εκτιμώ μέσα από την καρδιά μου!!!!!

Ιωσήφ Φ.

Πήγαμε με τη μητέρα μου. Αξιόλογος γιατρός και πάνω απ' όλα άνθρωπος! Ενδιαφέρθηκε για την υγεία της μητέρας μου συνολικά και όχι μόνο για το αντικείμενο του. Γιατρέ σας ευχαριστούμε πολύ!

Γρηγόρης Μ.

Σοβαρός επιστήμονας, καταρτισμένος στο αντικείμενό του, λεπτομερής στις διαγνώσεις του και ακούραστα απαντά σε οποιαδήποτε απορία. Ακόμα πιο σημαντικό, είναι ωραίος άνθρωπος. Σου δίνει το ελεύθερο να συζητήσεις μαζί του και προσφέρει οικειότητα και ασφάλεια. Τον προτείνω χωρίς επιφύλαξη!

Θάνος Ζ.

Εξαιρετικός άνθρωπος και αξιόλογος γιατρός... Τον μπαμπά μου τον έχει σώσει, και τους υπόλοιπους μας βοήθησε πλήρως σε ό,τι χρειαστήκαμε με τα θέματα υγείας... Σου εξηγεί τα πάντα και στα λέει αναλυτικά... Τον προτείνω ανεπιφύλακτα... Να είστε καλά γιατρέ για να βοηθάτε όσους σας χρειάζονται...

Άννα Κ.

Εξαιρετικός γιατρός! Φιλικός, αναλυτικός και επεξηγηματικός!

Σάκης Κ.

Πραγματικά πολύ καλός με τα παιδιά! Πολύ σχολαστικός και προσιτός!

Σοφία Θ.

Φοβερός επιστήμονας. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και σου αναλύει λεπτομερώς ό,τι χρειάζεται. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν τόσο αξιόλογοι και εξαιρετικοί στην ειδικότητά τους. Ένα μεγάλο μπράβο στον γιατρό μου!

Εσμεράλδα Π.

Άψογος επαγγελματίας υγείας! Εξαιρετικός στην δουλειά του! Δεν υπάρχουν λόγια. Από τους καλύτερους καρδιολόγους στην Λαμία. Σου κάνει όλες τις εξετάσεις & σου τα λέει αναλυτικά! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Ντίνα Σ.

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος!

Θανάσης Κ.

Εξαίρετος επιστήμονας και προσηνής!

Χριστίνα Μ.

Εξαιρετικός επιστήμονας! Σου λύνει όλες τις απορίες με ήθος και ευγένεια! Σχολαστικός στην εξέταση.

Νίκη Κ.

Καταπληκτικός ιατρός, με φοβερές γνώσεις και τεράστια εμπειρία, πάντα κοντά στον ασθενή και στις ανάγκες του.

Γεωργία Ρ.

Ειλικρινά είναι ο πιο σχολαστικός, μη αγχωτικός γιατρός που έχω γνωρίσει. Απαντάει σε όλα τα ερωτηματικά που έχει ο ασθενής και σου καλύπτει οποιαδήποτε απορία. Εγώ προσωπικά όσες φορές τον χρειάστηκα και εκτός ιατρείου ήταν πάντα εκεί και απαντούσε στο τηλέφωνο.
Υ.Γ. Γιατρέ σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γιάννης Λ.

Πολύ σχολαστικός στη εξέτασή του και με πολλές γνώσεις.

Χρύσα Ζ.

Πήγαμε για τον πεθερό μου. Καταπληκτικός γιατρός και άνθρωπος!!! Ωστόσο, μας έλυσε πολλές απορίες και ασχολήθηκε και με διάφορα δικά μας θέματα πρόθυμος και ακούραστος να μας εξηγεί λύνοντας οτιδήποτε μας απασχολούσε. Ευγενικότατος και πολύ φιλικός!

Χριστίνα Χ.

Πολύ καλός ιατρός (σου εξηγεί τα πάντα) με πολλές γνώσεις και ΆΝΘΡΩΠΟΣ.

Θέμης Μ.

Very professional and detail-oriented !!! Definitely recommended.

Πάνος Τ.

Εξαιρετικός επιστήμων αλλά πάνω από όλα άνθρωπος που υπηρετεί το λειτούργημα της ιατρικής με αγάπη κάνοντας τον ασθενή να αισθάνεται όμορφα από την πρώτη στιγμή! Υπεραναλυτικός, ακούραστος και πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία!

Νικολίτσα Κ.

Πολύ καλός γιατρός, φιλικός, επεξηγηματικός, αναλυτικός και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τάσος Π.

Εξαιρετικός γιατρός. Με εξέτασε λεπτομερώς και ασχολήθηκε με πολύ επιμέλεια και έδειξε ενδιαφέρον. Μου απάντησε σε όλες τις απορίες μου χωρίς να δυσανασχετήσει όπως δυστυχώς κάνουν πολλοί γιατροί στην πόλη μας. Επιστήμονας και επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ελένη Τ.

Σήμερα πρώτη επίσκεψη στον ιατρό για έναν έλεγχο και μου έκανε τα πάντα από εξετάσεις! Τυχαία τον επέλεξα και με είχε μια ώρα να μου εξηγεί πράγματα τα οποία δεν γνώριζα, ενώ πολλά από αυτά τα ακούγαμε δεξιά αριστερά και ήταν λάθος! Πολύ εξυπηρετικός σαν να είμαστε φιλαράκια και σε κάθε εξέταση μου εξηγούσε τι κάνει, τι βλέπει κλπ. Λοιπόν θα είναι πλέον ο γιατρός μου για τον ετήσιο καρδιολογικό έλεγχο και τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Πάνω απ’ όλα άνθρωπος!! Κύριε Ψαθέρη συνεχίστε να είστε έτσι!!

Θανάσης Μ.

Πολύ ικανοποιημένος απ' το ραντεβού μας! Πήρε τον χρόνο του μαζί μου και απάντησε σε όλες μου της ερωτήσεις πολύ ευγενικά και ολοκληρωμένα. Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωση μου και με τον φιλικό του χαρακτήρα δεν μου πήρε καθόλου χρόνο για να εμπιστευτώ την υγεία μου στα χέρια του. Αν ψάχνετε για έναν πολύ καλό καρδιολόγο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Απόστολος Ν.

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Ακούραστος στο να εξηγεί την κάθε απορία μου χωρίς να δυσανασχετεί όπως δυστυχώς κάνουν πολλοί. Επαγγελματισμός και ήθος τον διακρίνει και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όλα.

Στέλιος Σ.

Εξαιρετικός επιστήμονας, φιλικός και ευγενικός με τους ασθενείς. Άρτια καταρτισμένος ειδικά για εμάς τους αθλητές.

Αλέξανδρος Κ.

Εξαιρετικός γιατρός, ευγενικός, επαγγελματίας με έμφαση στην λεπτομέρεια. Πάνω απ' όλα όμως, "Άνθρωπος". Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Πάνος Κ.

Αξιόπιστος γιατρός, συνεπής και συνεργάσιμος.

Γεώργιος Ν.

Όλα τέλεια. Συμπεριφορά και εξυπηρέτηση.

Κατερίνα Α.

Εξαιρετικός άνθρωπος και καταρτισμένος ιατρός. Αναλυτικός και μεθοδικός.

Βιβή Τ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και γνώστης. Λεπτομερέστατη εξέταση και επεξήγηση. Με καθησύχασε απόλυτα καλύπτοντας μέχρι και την παραμικρή ανησυχία μου - απορία!!!

Σωτήρης Μ.

Εξαιρετικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος!!!

Γεωργία Ζ.

Πολύ καλός γιατρός, με γνώσεις και ενσυναίσθηση. Συνεπής και πολύ καλός με τα παιδιά.

Βασίλης Δ.

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Με εξέτασε ενδελεχώς και μου εξηγούσε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Είναι ευγενέστατος και εξαιρετικά καταρτισμένος. Αποπνέει εμπιστοσύνη και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Θεοδώρα Μ.

Πολύ έμπειρος, επεξηγηματικός, κατατοπιστικός. Έχουμε μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.

Γαρέφω Γ.

Επαγγελματίας και ανθρώπινος. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωσή μου.

Γεωργία Κ.

Εξαιρετικός γιατρός. Πολύ σχολαστικός και με ήθος.

Δημήτρης Μ.

Ο γιατρός είναι επεξηγηματικός και κατατοπιστικός. Δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθεί την επιστημονική πρόοδο. Είμαι 33, τον έχω επισκεφτεί τρεις φορές και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Προσωπικά τον συνιστώ.

Κίμων Λ.

Τον επισκέφτηκα για την μητέρα μου, για τη γιαγιά μου και για εμάς. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Ο γιατρός είναι πολύ προσιτός, καταρτισμένος και ευγενικός ενώ παράλληλα αποπνέει εμπιστοσύνη. Επίσης, είναι πολύ πρόθυμος να ασχοληθεί με την περίπτωση του ασθενή του και να λύσει τυχόν απορίες. Ο γιατρός στέκεται δίπλα στο πρόβλημα και φροντίζει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για την βέλτιστη αντιμετώπιση. Από τον καθηγητή του στην Αθήνα ακούσαμε τα καλύτερα για αυτόν, επίσης. Ο δικός μας γιατρός!!!!

Νίκος Ζ.

Εξαιρετικός σε όλα του! Γνώστης.

Έλενα Ζ.

Καταρτισμένος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Πρόθυμος να εξηγήσει και σχολαστικότατος.

Ελένη Μ.

Καταπληκτικός γιατρός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης Κ.

Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός γιατρός που θα κοιτάξει το πρόβλημα του άλλου με όλους τους τρόπους και θα τον καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπράβο!

Γιώργος Μ.

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Ευγενικός και με άψογη γνώση της επιστήμης του! Διερεύνησε σε βάθος του πρόβλημα που αντιμετωπίζω και μου ενέπνευσε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δημήτριος Κ.

Υπέροχος άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη με την πρώτη ματιά. Φοβερός στη δουλειά του.

Σπύρος Β.

Το ραντεβού πέρασε μέσα στην ώρα του. Ο γιατρός έδειξε ενδιαφέρον και σου ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Δημήτριος Κ.

Άνθρωπος, επιστήμονας καταρτισμένος, πρόθυμος να ενημερώσει, να εξηγήσει και να απαντήσει σε τυχόν απορίες σχετικά με τη διάγνωση.

Βασιλική Τ.

Ιατρός με κατανόηση, με προθυμία να δώσει απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερωτήματα ανακύπτουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πολύ φιλικός και συνεργάσιμος και ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά. Σας ευχαριστούμε!

Δήμητρα Σ.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και καταρτισμένο γιατρό που είναι πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε απορία. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Νίκος Ν.

Ο δικός μας ιατρός αφού είναι εξαιρετικός επιστήμων και άνθρωπος. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Θωμαή Φ.

Εξαιρετικός, πολύ καλός στην δουλειά του και πάνω από όλα άνθρωπος.

Ειρήνη Β.

Ιατρική παιδεία, υψηλό γνωστικό επίπεδο, ανθρωπιστική προσέγγιση και γιατρός που γράφει βιβλία απόλυτα εξειδικευμένα στον τομέα της ιατρικής. Τιμή μου που σας γνώρισα και που βρίσκεστε στην πόλη μας.

Βασιλική Μ.

Εξαιρετικός ιατρός με πλήρη γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με την ευχάριστη προσωπικότητά του και τον τρόπο που προσεγγίζει τον ασθενή, τον κατατάσσει έναν κορυφαίο επιστήμονα.

Αλέξανδρος Δ.

Εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός.

Παναγιώτης Χ.

Εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός!! Με διάθεση να μας λύσει κάθε απορία και φυσικά να μας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα αν ψάχνετε για κάποιον έμπειρο καρδιολόγο.

Καλυψώ Κ.

Άρτιος επιστήμονας και πλήρως καταρτισμένος. Υπήρξε άριστη επικοινωνία. Με βοήθησε να λυθεί ένα σοβαρό ιατρικό ζήτημα που με απασχολεί εδώ και ένα χρόνο (έχοντας απευθυνθεί σε άλλους χωρίς αποτέλεσμα). Ευχαριστώ γιατρέ!

Κωνσταντίνος Λ.

Είναι πολύ ανθρώπινος και έμπειρος.

Ιωάννης Εμμανουήλ Α.

Πολύ καλός γιατρός. Υπομονετικός και πρόθυμος να βοηθήσει τον ασθενή.

Αλέξανδρος Π.

Πάρα πολύ καλός γιατρός. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ότι είναι γνώστης του αντικειμένου. Απάντησε σε όλες τις απορίες.

Γιώργος Μ.

Γιατρός με συνέπεια και επαγγελματισμό, εμπνέει εμπιστοσύνη.

Μιχαλίτσα Α.

Πολύ καλός γιατρός, με εμπειρία και πολύ σχολαστικός στην εξέταση.

Βασιλική Α.

Αν και ημέρες γιορτινές, όπου σπανίως βρίσκεις ιατρεία ανοιχτά, ο κύριος Ψαθέρης ανταποκρίθηκε άμεσα, Διερεύνησε εξονυχιστικά το πρόβλημά μας καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης, με τρόπο τέτοιο που φεύγοντας νοιώθεις ασφαλής, δίχως την παραμικρή υποψία αμφισβήτησης ως προς την τελική διάγνωση. Άψογος. Σ’ ευχαριστώ γιατρέ.

Σοφία Μ.

Υπήρχε συνέπεια στο ραντεβού. Εξαίρετη παρακολούθηση.

Κατερίνα Υ.

Εξαιρετικός γιατρός, πολύ συζητήσιμος, ευγενικός και πολύ αναλυτικός σε ότι μας έλεγε.

Γεωργία Γ.

Η κατανόηση για το πρόβλημα του άλλου έτσι όπως αυτός το βιώνει, η διερεύνηση μέσα από τις ερωτήσεις, ώστε να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάστασή του, η βοήθεια και η στήριξη που γίνεται με λέξεις που καθησυχάζουν τον ασθενή και δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης είναι μερικά από τα λίγα που μπορώ να πω για αυτόν τον Επιστήμονα. Μα πάνω από όλα αυτό που διέκρινα είναι ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες.

Φωτεινή Κ.

Πολύ καλός, φιλικός και άψογος στην εξυπηρέτηση ο κύριος Γιώργος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μαρία Μ.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Επαγγελματίας στην δουλειά του, πολύ φιλικός. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Παύλος Μ.

Πολύ ζεστός και προσεγμένος χώρος. Άριστες γνώσεις και συμπεριφορά. Τελικά είναι αλήθεια πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

Χρυσούλα Σ.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την περίπτωση μου και μου έδωσε λύση άμεσα. Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.

Ειρήνη Κ.

Εξαιρετικός γιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ.

Γεώργιος Κ.

Κατανοητός, επεξηγηματικός, φιλικός και αναλυτικός. Δείχνει να κατέχει την ειδικότητά του και εξηγεί δίνοντας λύσεις στο πρόβλημα μας. Σας τον συστήνω!!!

Σπυρίδων Λ.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον γιατρό. Ήταν φιλικός και προσιτός. Μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις του αλλά και ο τρόπος που μου εξήγησε το πρόβλημά μου. Μου έδωσε αναλυτικές οδηγίες που αφορούσαν την καθημερινότητά μου. Σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας.

Ευάγγελος Ρ.

Μακράν ο καλύτερος. Γνωρίζει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά και πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Βασίλης Σ.

Αξιόλογος επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση. Χαρά μας να έχουμε έναν τέτοιο καρδιολόγο στην πόλη μας. Πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Συνεπής, φιλικός και αναλυτικότατος σε οτιδήποτε τον ρωτήσεις.

Παναγιώτα Κ.

Σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον. Καταπληκτικός γιατρός, φιλικός καταρτισμένος, που σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη.

Λάσκαρης Γ.

Εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ καλός άνθρωπος.

Νίκος Κ.

Εξαιρετικός στο αντικείμενό του.

Παρασκευάς-Σταύρος Π.

Μακράν ο καλύτερος καρδιολόγος που έχω γνωρίσει ποτέ. Άψογος γιατρός και εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Πάρα πολύ σπάνια εμείς οι ασθενείς έχουμε την τύχη να ανακαλύπτουμε τόσο εξειδικευμένους και χαρισματικούς γιατρούς όπως ο κος Ψαθέρης. Έχουμε την πολύ μεγάλη τύχη να τον έχουμε οικογενειακό μας καρδιολόγο και θα ήθελα να του πω δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα μας έχει προσφέρει ως γιατρός και για όλες εκείνες τις φορές που μας έχει σώσει. Πάρα πολύ άξιος επιστήμονας, με φοβερή όρεξη για δουλειά, ευγενέστατος, πάρα πολύ εξυπηρετικός, επιστήμονας και άνθρωπος με τεράστια υπομονή, ικανός να λύνει κάθε πρόβλημα, δίνοντας σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, ευφυέστατος γιατρός και αυτό που μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση από την αρχή είναι το πόσο απλός και σεμνός άνθρωπος είναι. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι γιατροί με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, ελπίζω όλοι οι γιατροί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κου Ψαθέρη. Όποιος ασθενής τον επιλέξει ως καρδιολόγο του, είναι εξαιρετικά τυχερός. Με άριστα το 10, στη δική μου αξιολόγηση, του βάζω 1000 με τόνο, γιατί είναι από εκείνες τις πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις γιατρών, αληθινών γιατρών, και ανθρώπων που πραγματικά το αξίζει.

Γεωργία Γ.

Πολύ καταρτισμένος καιφιλικός. Απόλυτη συνέπεια.

Δρ Στεφανία Γ.

Πολύ ευχάριστος και ευγενικός άνθρωπος, κατανοητός στις επεξηγήσεις του και με όρεξη.

Άρης Τ.

Καταρτισμένος, αναλυτικός, αποτελεσματικός, με βαθιά γνώση του αντικειμένου του, εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή.

Αντωνία Α.

Ο γιατρός κος Ψαθέρης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη καθώς έκανε λεπτομερή εξέταση και ζήτησε αναλυτικό ιστορικό. Είναι ευγενικός και εξηγεί την όποια επιλογή στη θεραπεία. Ανταποκρίνεται άμεσα στο τηλέφωνο και σε επείγουσα ανάγκη θα βοηθήσει δίνοντας σαφείς οδηγίες ζωτικής σημασίας αποδεικνύοντας τις γνώσεις αλλά και την ανθρωπιά του.

Βασιλική Κ.

Ο γιατρός διαθέτει άριστη επιστημονική κατάρτιση. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Οποιαδήποτε στιγμή κι αν τον χρειάστηκα τηλεφωνικώς λόγω εισαγωγής σε νοσοκομείο ήταν διαθέσιμος.

Δημήτρης Κ.

Τον συγκεκριμένο γιατρό μου τον σύστησε μια φίλη μου και την ευχαριστώ για αυτό. Διαθέτει σύγχρονες γνώσεις και είναι πολύ ευγενικός. Επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο περιποιημένο και σύγχρονα εξοπλισμένο είναι το ιατρείο του.

Μαρίνα Μ.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το ραντεβού μου με τον κ. Ψαθέρη καθώς με έκανε να νιώσω άνεση στο φιλικό περιβάλλον του ιατρείου. Με καθησύχασε με την λεπτομερή εξέταση του, η οποία με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι στα χέρια ενός γιατρού με εμπειρία, κάτι που αποδείχθηκε και με τη μετέπειτα συζήτηση της κατάστασης μου. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Λουΐζα Β.

Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, είναι καθαρό και καλόγουστο. Ο γιατρός εξαιρετικός, αναλυτικός και ακριβής στις διαγνώσεις του. Με υπομονή και ευκολοκατάληπτα μου εξήγησε την κάθε μου απορία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αρετή Μ.

Γιατρός με παιδεία, ήθος, γνωστικό υπόβαθρο και απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα του. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα άρτιο και σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο κάνουν τον επισκέπτη – ασθενή να νοιώθει ασφάλεια και να φεύγει χωρίς απορίες φόβους ή προβληματισμούς.

Βασιλική Μ.

Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο του κου Ψαθέρη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξέταση που ήταν πολύ σχολαστική. Ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχαμε ορίσει και μου εξήγησε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Πάντα με χαμόγελο, αξιόλογος τόσο ως γιατρός όσο και ως άνθρωπος.

Κατερίνα Σ.

Από τις πρώτες κουβέντες με το γιατρό αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει σωστή επιλογή. Ο γιατρός με απλές, κατανοητές ερωτήσεις προσπαθεί να καταλάβει το πρόβλημα σου είναι προσιτός, ανθρώπινος και ευγενικός. Η εξέταση του λεπτομερής δείχνει έναν πολύ έμπειρο γιατρό. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν ο τρόπος που μου εξήγησε το πρόβλημά μου με λόγια επιστημονικά αλλά και απλά. Καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός.

Γεωργία Ρ.

Βρήκα λύση στο καρδιολογικό πρόβλημα που με απασχολούσε, καθώς είχα αντιμετωπίσει προβλήματα από άλλους καρδιολόγους στην πόλη της Λαμίας.

Γιάννης Κ.

Ο γιατρός διαθέτει σύγχρονες και εξειδικευμένες γνώσεις. Επιπλέον σου εμπνέει εμπιστοσύνη από το πρώτο λεπτό. Μου έκανε εντύπωση ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει και το γεγονός ότι μου εξήγησε τα πάντα σε εικόνες και μου έδωσε λεπτομερείς γραπτές οδηγίες για το πρόβλημά μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αθανασία Κ.

Η εξέταση ήταν λεπτομερής ακόμα και σε έναν τυπικό προληπτικό έλεγχο. Ο ίδιος ο γιατρός και ο χώρος του ιατρείου σε κάνουν να νιώθεις αμέσως οικεία. Ο κος Ψαθέρης είναι όχι μόνο ένας καλά εκπαιδευμένος και έμπειρος γιατρός αλλά και ένας αξιόλογος άνθρωπος.

Εβίτα Γ.