Γνώμες & εμπειρίες

Ακολουθούν πρόσφατες αξιολογήσεις ασθενών, που έχουν καταχωρηθεί σε διαδικτυακές πλατφόρμες.


Εξαιρετική εξυπηρέτηση! Επαγγελματίας στην δουλειά του, πολύ φιλικός. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Παύλος Μ.

Πολύ ζεστός και προσεγμένος χώρος. Άριστες γνώσεις και συμπεριφορά. Τελικά είναι αλήθεια πως όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

Χρυσούλα Σ.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την περίπτωση μου και μου έδωσε λύση άμεσα. Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.

Ειρήνη Κ.

Εξαιρετικός γιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ.

Γεώργιος Κ.

Κατανοητός, επεξηγηματικός, φιλικός και αναλυτικός. Δείχνει να κατέχει την ειδικότητά του και εξηγεί δίνοντας λύσεις στο πρόβλημα μας. Σας τον συστήνω!!!

Σπυρίδων Λ.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον γιατρό. Ήταν φιλικός και προσιτός. Μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις του αλλά και ο τρόπος που μου εξήγησε το πρόβλημά μου. Μου έδωσε αναλυτικές οδηγίες που αφορούσαν την καθημερινότητά μου. Σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας.

Ευάγγελος Ρ.

Μακράν ο καλύτερος. Γνωρίζει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά & πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Βασίλης Σ.

Αξιόλογος επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία & κατάρτιση. Χαρά μας να έχουμε έναν τέτοιο καρδιολόγο στην πόλη μας. Πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Συνεπής, φιλικός & αναλυτικότατος σε οτιδήποτε τον ρωτήσεις.

Παναγιώτα Κ.

Σύγχρονο & ζεστό περιβάλλον. Καταπληκτικός γιατρός, φιλικός καταρτισμένος, που σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη.

Λάσκαρης Γ.

Εξαιρετικός επιστήμονας & πολύ καλός άνθρωπος.

Νίκος Κ.

Εξαιρετικός στο αντικείμενό του.

Παρασκευάς-Σταύρος Π.

Μακράν ο καλύτερος καρδιολόγος που έχω γνωρίσει ποτέ. Άψογος γιατρός & εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Πάρα πολύ σπάνια εμείς οι ασθενείς έχουμε την τύχη να ανακαλύπτουμε τόσο εξειδικευμένους & χαρισματικούς γιατρούς όπως ο κος Ψαθέρης. Έχουμε την πολύ μεγάλη τύχη να τον έχουμε οικογενειακό μας καρδιολόγο & θα ήθελα να του πω δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα όσα μας έχει προσφέρει ως γιατρός & για όλες εκείνες τις φορές που μας έχει σώσει. Πάρα πολύ άξιος επιστήμονας, με φοβερή όρεξη για δουλειά, ευγενέστατος, πάρα πολύ εξυπηρετικός, επιστήμονας & άνθρωπος με τεράστια υπομονή, ικανός να λύνει κάθε πρόβλημα, δίνοντας σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, ευφυέστατος γιατρός & αυτό που μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση από την αρχή είναι το πόσο απλός & σεμνός άνθρωπος είναι. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι γιατροί με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, ελπίζω όλοι οι γιατροί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κου Ψαθέρη. Όποιος ασθενής τον επιλέξει ως καρδιολόγο του, είναι εξαιρετικά τυχερός. Με άριστα το 10, στη δική μου αξιολόγηση, του βάζω 1000 με τόνο, γιατί είναι από εκείνες τις πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις γιατρών, αληθινών γιατρών, & ανθρώπων που πραγματικά το αξίζει.

Γεωργία Γ.

Πολύ καταρτισμένος & φιλικός. Απόλυτη συνέπεια.

Δρ Στεφανία Γ.

Πολύ ευχάριστος & ευγενικός άνθρωπος, κατανοητός στις επεξηγήσεις του & με όρεξη.

Άρης Τ.

Καταρτισμένος, αναλυτικός, αποτελεσματικός, με βαθιά γνώση του αντικειμένου του, εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή.

Αντωνία Α.

Ο γιατρός κος Ψαθέρης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη καθώς έκανε λεπτομερή εξέταση & ζήτησε αναλυτικό ιστορικό. Είναι ευγενικός & εξηγεί την όποια επιλογή στη θεραπεία. Ανταποκρίνεται άμεσα στο τηλέφωνο & σε επείγουσα ανάγκη θα βοηθήσει δίνοντας σαφείς οδηγίες ζωτικής σημασίας αποδεικνύοντας τις γνώσεις αλλά & την ανθρωπιά του.

Βασιλική Κ.

Ο γιατρός διαθέτει άριστη επιστημονική κατάρτιση. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Οποιαδήποτε στιγμή κι αν τον χρειάστηκα τηλεφωνικώς λόγω εισαγωγής σε νοσοκομείο ήταν διαθέσιμος.

Δημήτρης Κ.

Τον συγκεκριμένο γιατρό μου τον σύστησε μια φίλη μου & την ευχαριστώ για αυτό. Διαθέτει σύγχρονες γνώσεις & είναι πολύ ευγενικός. Επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο περιποιημένο & σύγχρονα εξοπλισμένο είναι το ιατρείο του.

Μαρίνα Μ.

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη με το ραντεβού μου με τον κ. Ψαθέρη καθώς με έκανε να νιώσω άνεση στο φιλικό περιβάλλον του ιατρείου. Με καθησύχασε με την λεπτομερή εξέταση του, η οποία με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι στα χέρια ενός γιατρού με εμπειρία, κάτι που αποδείχθηκε & με τη μετέπειτα συζήτηση της κατάστασης μου. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Λουΐζα Β.

Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, είναι καθαρό & καλόγουστο. Ο γιατρός εξαιρετικός, αναλυτικός & ακριβής στις διαγνώσεις του. Με υπομονή & ευκολοκατάληπτα μου εξήγησε την κάθε μου απορία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αρετή Μ.

Γιατρός με παιδεία, ήθος, γνωστικό υπόβαθρο & απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα του. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα άρτιο & σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο κάνουν τον επισκέπτη – ασθενή να νοιώθει ασφάλεια & να φεύγει χωρίς απορίες φόβους ή προβληματισμούς.

Βασιλική Μ.

Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο ιατρείο του κου Ψαθέρη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εξέταση που ήταν πολύ σχολαστική. Ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχαμε ορίσει & μου εξήγησε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Πάντα με χαμόγελο, αξιόλογος τόσο ως γιατρός όσο & ως άνθρωπος.

Κατερίνα Σ.

Από τις πρώτες κουβέντες με το γιατρό αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει σωστή επιλογή. Ο γιατρός με απλές, κατανοητές ερωτήσεις προσπαθεί να καταλάβει το πρόβλημα σου είναι προσιτός, ανθρώπινος & ευγενικός. Η εξέταση του λεπτομερής δείχνει έναν πολύ έμπειρο γιατρό. Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν ο τρόπος που μου εξήγησε το πρόβλημά μου με λόγια επιστημονικά αλλά & απλά. Καταπληκτικός άνθρωπος & γιατρός.

Γεωργία Ρ.

Βρήκα λύση στο καρδιολογικό πρόβλημα που με απασχολούσε, καθώς είχα αντιμετωπίσει προβλήματα από άλλους καρδιολόγους στην πόλη της Λαμίας.

Γιάννης Κ.

Ο γιατρός διαθέτει σύγχρονες & εξειδικευμένες γνώσεις. Επιπλέον σου εμπνέει εμπιστοσύνη από το πρώτο λεπτό. Μου έκανε εντύπωση ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει & το γεγονός ότι μου εξήγησε τα πάντα σε εικόνες & μου έδωσε λεπτομερείς γραπτές οδηγίες για το πρόβλημά μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αθανασία Κ.

Η εξέταση ήταν λεπτομερής ακόμα & σε έναν τυπικό προληπτικό έλεγχο. Ο ίδιος ο γιατρός & ο χώρος του ιατρείου σε κάνουν να νιώθεις αμέσως οικεία. Ο κος Ψαθέρης είναι όχι μόνο ένας καλά εκπαιδευμένος & έμπειρος γιατρός αλλά & ένας αξιόλογος άνθρωπος.

Εβίτα Γ.