Καρδιολογικό Ιατρείο

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του καρδιολόγου Γεώργιου Ψαθέρη.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τον ιατρό, το χώρο του ιατρείου καθώς και πληροφορίες για διάφορα ενδιαφέροντα θεμάτα σχετικά με την καρδιολογία και την υγεία γενικότερα.

Το Ιατρείο

Το ιατρείο του καρδιολόγου Γεώργιου Ψαθέρη λειτουργεί από το 2013, σε έναν καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Λαμίας, όπου και συστεγάζεται με το Πνευμονολογικό Ιατρείο της συζύγου του, Αθανασίας Κατσώνη.

Δέσμευση του είναι η παροχή σύγχρονης και εξατομικευμένης καρδιολογικής φροντίδας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η εξέλιξη των νέων τεχνολογιών έχει επιφέρει σημαντική πρόοδο στην πρόληψη, διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία των καρδιολογικών παθήσεων. Το καρδιολογικό ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα για ακριβή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

To Καρδιολογικό Ιατρείο του Γ. Ψαθέρη συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 100 κορυφαίες εταιρείες της κατηγορίας της, στο TOP 100 OF GREECE 2022.

Η διάκριση απονεμήθηκε με βάση τις υψηλές τιμές του Δείκτη δημοτικότητας και του Δείκτη Ικανοποίησης, λαμβάνοντας έτσι μια αξιοσημείωτη τελική βαθμολογία.

Η παρουσία στην τελική κατάταξη αποτελεί απόδειξη επαγγελματισμού, υποδειγματικής στάσης και δέσμευσης για παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο.

To TOP 100 of GREECE, είναι σχεδιασμένο απλά για τους καλύτερους στη Ελλάδα!

Adelina Sine

CEO ΤΟΡ 100 of GREECE

Γνώμες & Εμπειρίες

Πρόσφατες αξιολογήσεις ασθενών, που έχουν καταχωρηθεί σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Μέση Βαθμολογία: 10 / 10Από τις αξιολογήσεις Doctor Anytime
Μέση Βαθμολογία: 5 / 5Από τις αξιολογήσεις Google

Φοβερός επιστήμονας. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και σου αναλύει λεπτομερώς ό,τι χρειάζεται. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν τόσο αξιόλογοι και εξαιρετικοί στην ειδικότητά τους. Ένα μεγάλο μπράβο στον γιατρό μου!

Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός γιατρός που θα κοιτάξει το πρόβλημα του άλλου με όλους τους τρόπους και θα τον καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπράβο!

Άψογος επαγγελματίας υγείας! Εξαιρετικός στην δουλειά του! Δεν υπάρχουν λόγια. Από τους καλύτερους καρδιολόγους στην Λαμία. Σου κάνει όλες τις εξετάσεις & σου τα λέει αναλυτικά! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Εξαιρετικός επιστήμονας, φιλικός και ευγενικός με τους ασθενείς. Άρτια καταρτισμένος ειδικά για εμάς τους αθλητές.

Πολύ καλός γιατρός, με γνώσεις και ενσυναίσθηση. Συνεπής και πολύ καλός με τα παιδιά.

Εξαιρετικός επιστήμονας! Σου λύνει όλες τις απορίες με ήθος και ευγένεια! Σχολαστικός στην εξέταση.

Υπηρεσίες

Με γνώση και εμπειρία, ο καρδιολόγος Γεώργιος Ψαθέρης, παρέχει τη δυνατότητα πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και παρακολούθησης του συνόλου των καρδιακών παθήσεων.

Στο άρτια εξοπλισμένο ιατρείο του, με σεβασμό στον ασθενή και τις ανάγκες του, διενεργούνται οι παρακάτω εξετάσεις:

Δείτε περισσότερα

Ο Χώρος του Ιατρείου

Το Καρδιολογικό Ιατρείο λειτουργεί σε έναν όμορφο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ο αέρας του χώρου φιλτράρεται και καθαρίζεται από μικρόβια, σωματίδια και αέριους ρύπους

Tηλ: 210.6128290 - www.healthyhouse.gr

7 Συμβουλές για Υγιή Καρδιά

Η καρδιά σας εργάζεται σκληρά και αδιάκοπα, σε όλη τη διάρκεια τη ζωή σας. Αλλάζοντας τον τρόπο διαβίωσης και τις συνήθειές σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα πάλλεται "δυνατά" για πολύ καιρό.